10 mars

En liten snabb uppdatering nu innan vi ska ta och fara iväg och greja en massa.

Mötet med elektrikern gick bra, Vi gick igenom elritningen och vad som ingick. Det blev en del tillägg, speciellt med en del spottar i vardagsrum, hall och i kök. Sedan en del utebelysning med. Hade gärna lagt upp en elritning här och visat er det, men det är ännu inte klart då elektrikern ska räkna ut vad alla tilägg går på, och vi har ju som sagt en budget att hålla oss inom.

Har även bokat ett nytt möte med kakelfriman, det ska ske på tisdag och då ska vi ha bestämt oss vad vi vill ha. Det som är kvar är lilla toaletten samt hur vi ska sätta "fondplattorna" i badrummet. Kommer mera om det sen.

Har även beställt extra isolering till innerväggarna av snickarna. vi ska har 45 mm isolering och det ska räcka bra, iaf enligt snickarn, och det är ju han som kan det dära :). Snickarna skulle ha lagt på takteglet denna vecka, men det regnade såpass mycket i onsdags och i torsdag och dom sköt upp det tills på måndag och var på ett annat bygge inne istället (hos oss är råsponttaket på, samt papp och läkt och över det ligger pressenning, så det är ingen risk för att det ska bli fuktskadat) Så nästa vecka kommet det att hända en massa saker igen och då ska jag vara med me kameran och lägga upp bilder här.

Det är vad som hänt denna vecka på bygget, och snart ska vi välja tapeter med, fast det är först om några veckor det. Just ja, igår var vi och införskaffade oss en matgrupp till köket. Bordet är för 6 stolar men det har två iläggskivor så vi kan sitta 5 pers per sida. Så 10 pers kan vi få plats med i köket (12 pers om vi nyttjar gavlarna). Vi beställde iofs bara 10 st stolar, men vi ansåg att det fick räcka.

Over and out

Kommentarer
Postat av: Cian

Hej!

Jag trodde att Myresjöhus inte byggde med råspont och takpapp. Är det tillägg?

/Cian Byggahusforumet

Postat av: anderton

Uppe i Dalarna gör myresjöhus detta, fick det förklarat av våran byggledare. Dom tycker att det känns mera rejält

2007-03-10 @ 13:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback