070405

Så ja, äntligen dags för en uppdatering!!

Bygget har stått stilla sedan förra uppdatering (vi har totalentreprenad med mh och tidsplanen håller med) men i måndags så hände det en massa saker! Det bara vällde in snickare på bygget och dom har gjort en massa sedan dess. Dom har satt i takfönstret som syns på bilderna samt kompletterat panel utvändigt. Dom har även satt upp innertaket samt börjat att bygga innerväggarna, jisses vad fort det går när dom är där och arbetar.
Fast det bästa utav allt var att dom tog bort byggställningarna idag och det blev verkligen stor skillnad. Det är även en jätteskillnad inne men jag kunde tyvärr inte ta några kort då snickarna hade redan farit hem för dagen när vi kom ut idag. Fast det kommer att komma bilder på huset inifrån nästa vecka då vi ska ha möte med byggledaren för att gå igenom allt inne. Nu är det verkligen kul att bygga hus!!!

Vi har gjort alla tillval på elen nu och vi är supernöjda med resultat och den offert vi har fått. Tapetvalet är ännu inte klart men det är först vecka 17 det ska vara färdigt.

Nu är det dags att fira lite påsk samt börja rensa på vinden innför flytten och packa allt vi ska ha med oss!

Glad Påsk på er!

En liten kul sak bara, såg att vi snart har passerar 2000 besökare på våran blogg vilket vi tycker är mycket kul!! Vi får ta och bättra oss och uppdatera lite snabbare så att ni som läser inte tröttnar   :)


huset utan byggst?llninghuset utan byggst?llning med lilla p?rlan

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej!
Jag var förbi och tittade på huset igår kväll. Det har hänt mycket denna vecka och man börjar få en uppfattning om hur det kommer att bli. Ser jättbra ut.
Glad Påsk!
Marianne

2007-04-06 @ 12:49:04
Postat av: Christina

Hej!
Kul att kunna följa ert bygge från sydliga breddgrader, blir säkert väldigt bra! GLAS PÅSK på er som bygger och på alla ni andra som läser!

Christina

2007-04-07 @ 10:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback