070613

Efter mycket bök har jag änligen lyckats!! Internet fungerar igen!!! När man bor i liten stad och använder sig av telias adsl är det väldigt känsligt för åska, det har jag märkt. Routern tog och gav upp igår men idag är det åtgärdat. Nu till husbyggt. Jisses vad det händer en massa saker nu, varje dag!!!! Iofs har det gjort det hela tiden, men nu är det "finish" saker som gör att det känns färdigt! Och färdigt ska det verkligen snart vara, vi har nämligen förbesiktning nästa torsdag. (070621)

Nu har plattsättaren satt upp allt kakel, enda kvar är att foga kaklet i köket och det skulle han göra imorgon. Microugnen, ugnn, kylen och frysen är installerade, likaså tvättmaskin och torktumlare. Takansultningen i köket är gjord och taklister uppe. I badrummen höll vvs-killarna på att installera allt (handfat, toastolar mm) och det enda som var kvar var att sätta upp duschkabinen i badrummet när vi åkte idag. Snickarna har gjort klart alla sovrum, (bara golvlisterna kvar). I vardagsrummet har dom installerat braskaminen, en contura 580 (den gillar vi skarpt). Elektrikern har jobbat en massa med idag och håller på att sätta upp alla våra spottar!! Han har en del jobb då det är 37 st som ska upp!!! och då har jag inte räknar med spottarna som sitter underköksluckorna samt i vitrinen, det är 10 st till =)

huset med skorsten

Som vanligt, klicka på de små bilderna för att se dom i stort format.

 




Kommentarer
Postat av: Karin

Häftigt!!!Ser ut till att kunna bli både kaffe och annat när vi kommer,för det gör vi!!Ska verkligen bli kul att se i verkligheten. Karin

2007-06-15 @ 11:34:50
Postat av: Sandra

Det är lite roligt att se att det är samma vitvaor i köket i myresjöhus som i boro, och säkert många fler, snart kommer alla se likadana ut!

2007-06-26 @ 14:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback