070411

Då har det varit Påsk och byggt har nu tagit fart igen. Det var fullfart när vi var där ute idag på byggmöte(snickare och vvs-killar). Vi träffade snickarna samt våran byggledare. Vi gick igenom vissa detaljer i bygget samt gjort vissa tillval. Dessa tillval har vi bestämt sedan tidigare men vi visade vart vi ville ha den. Det var bland annat förstärkningar i vissa väggar där vi vill hänga lite tyngre saker. Tex hatthylla samt en platt-tv om vi nu får råd med det :)

Sedan skulle snickaren titta på vad det kostade att göra vårat altandäck. Samt att han skulle räkna på vad det skulle kosta att lägga golv på vinden så att vi ska kunna använda det till förråd. Sedan var det lite kosmetiska detaljar som att bygga in golvvärmefördelare i tvättstugan, klä in takluckorna (inspektionsluckorna till vinden) i samma furupanel som taket då dessa är i massonit nu. Detta var inga stora kostnader och det var framförallt saker som jag tror att vi skulle ha stört oss på senare, speciellt när snickarna nu talade om detta :)

vardagsrummet fr?n entren

Vardagsrummet ifrån entrén, så här kommer det att se ut när man kommer hem till oss :)

vardagsrummet fr?n sovrumsdel

Vardagsrummet i vy från sovrumsdelen, här ser man verkligen hur högt det blir i tak

k?ket

Vy över vårt kommande kök. till höger om fönstret kommer spisen att vara, bredvid ser man ingången till tvättstugan.

?versikt ?ver sovrumsdelen

Egentligen ingen bra bild men det var den bästa över sovrumsdelen. Bilden är tagen från hallen/entrén. Det rum som fönstret lyser ifrån är vårat stora sovrum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback